Een budgetcoach aan jouw zijde

Het regelen van je financiën is niet altijd even makkelijk. Misschien zit je even in een lastige situatie door het beëindigen van een relatie of het verliezen van je baan, en zie je door de bomen het bos minder goed. Kies je voor budgetbeheer van ABO Bewind, dan helpen wij je de boel op de rit te houden. Je kiest simpelweg voor iemand die meekijkt of alles goed gaat op financieel vlak en je coacht als het nodig is.

Er zijn mensen die het erg prettig vinden om het budgetbeheer voor langere tijd bij ons onder te brengen, maar er zijn er ook die na een paar maanden weer voldoende in staat zijn om alles zelf te doen. Waar het vooral om gaat, is dat budgetbeheer een vrijwillige keuze is en je dus zelf kunt aangeven in welke mate wij zaken van je overnemen

Budgetbeheer informatie aanvragen

  informatie

  Onze werkwijze

  Kies je voor budgetbeheer van ABO Bewind, dan teken je een contract en machtig je ons om je rekeningen te beheren. We overleggen samen wat we precies voor je doen: we kunnen bijvoorbeeld de noodzakelijke betalingen volledig overnemen of het samen met jou uitvoeren. Hetzelfde geldt voor de post die je thuisgestuurd krijgt over je financiën. Je kunt ervoor kiezen om dit voortaan naar ons te laten sturen, zodat je hier verder geen omkijken naar hebt. Je kunt natuurlijk altijd precies zelf aangeven hoe je geholpen wilt worden en de afspraken met ons aanpassen.

  Budgetcoach

  Hulp op maat

  Advies

  Aanvraag

  Meer weten?

  Wil je meer weten over budgetbeheer? Neem dan contact met ons op  om de mogelijkheden door te nemen. Wil je eerst meer over ABO Bewind weten, lees dan verder over ons team .

  Reviews van onze klanten

  Luister niet alleen naar ons, maar lees ook de mening van onze klanten.

  Erik
  Mijn naam is Erik en ik heb vanaf 2017 bij ABO bewind gezeten. En schuldsanering is niet leuk, maar ABO bewind maakt het wel mogelijk dat je een luisterend oor krijgt' en dat je weer rust in je leven krijgt. Mijn schulden gingen echt boven met pet en ik zag het echt niet meer zitten. Na mijn intake van mijn mentor, is er een plan gemaakt. Elke week kreeg ik mijn geld om te leven en al me schulden werden geregeld door ABO bewind. Dit gaf me heel veel rust en weer ruimte om alles op de rit te krijgen. Ik ben ABO bewind zo dankbaar dat alles nu opgelost is en daarom raad ik je echt ABO bewind aan. Nogmaals het hele team van ABO bewind bedankt voor alles MVG Erik
  Harry

  Dankjewel voor de fijne jaren.

  Wat jullie voor mij hebben gedaan.

  Heb alles als zeer goed ervaren.

  En zeer behulpzaam in alles..