Een budgetcoach aan jouw zijde

Het regelen van je financiën is niet altijd even makkelijk. Misschien zit je even in een lastige situatie door het beëindigen van een relatie of het verliezen van je baan, en zie je door de bomen het bos minder goed. Kies je voor budgetbeheer van ABO Bewind, dan helpen wij je de boel op de rit te houden. Je kiest simpelweg voor iemand die meekijkt of alles goed gaat op financieel vlak en je coacht als het nodig is.

Er zijn mensen die het erg prettig vinden om het budgetbeheer voor langere tijd bij ons onder te brengen, maar er zijn er ook die na een paar maanden weer voldoende in staat zijn om alles zelf te doen. Waar het vooral om gaat, is dat budgetbeheer een vrijwillige keuze is en je dus zelf kunt aangeven in welke mate wij zaken van je overnemen

Budgetbeheer aanvragen

  informatie

  Onze werkwijze

  Kies je voor budgetbeheer van ABO Bewind, dan teken je een contract en machtig je ons om je rekeningen te beheren. We overleggen samen wat we precies voor je doen: we kunnen bijvoorbeeld de noodzakelijke betalingen volledig overnemen of het samen met jou uitvoeren. Hetzelfde geldt voor de post die je thuisgestuurd krijgt over je financiën. Je kunt ervoor kiezen om dit voortaan naar ons te laten sturen, zodat je hier verder geen omkijken naar hebt. Je kunt natuurlijk altijd precies zelf aangeven hoe je geholpen wilt worden en de afspraken met ons aanpassen.

  Budgetcoach

  Hulp op maat

  Advies

  Aanvraag

  Meer weten?

  Wil je meer weten over budgetbeheer? Neem dan contact met ons op  om de mogelijkheden door te nemen. Wil je eerst meer over ABO Bewind weten, lees dan verder over ons team .

  Reviews van onze klanten

  Luister niet alleen naar ons, maar lees ook de mening van onze klanten.

  Jan-Willem Wilkens
  Tijdens de schuldsanering werd ik begeleid door Saskia/ ABO Bewind. Een professionele, betrouwbare, maar ook vooral betrokken manier van begeleiden, waardoor ik weer rust en duidelijkheid kreeg in mijn geldzaken.
  Bianca
  Ik ben heel erg tevreden met jullie . Als er geld is kan ik het altijd krijgen en kan goed met jullie praten.