Een budgetcoach aan jouw zijde

Het regelen van je financiën is niet altijd even makkelijk. Misschien zit je even in een lastige situatie door het beëindigen van een relatie of het verliezen van je baan, en zie je door de bomen het bos minder goed. Kies je voor budgetbeheer van ABO Bewind, dan helpen wij je de boel op de rit te houden. Je kiest simpelweg voor iemand die meekijkt of alles goed gaat op financieel vlak en je coacht als het nodig is.

Er zijn mensen die het erg prettig vinden om het budgetbeheer voor langere tijd bij ons onder te brengen, maar er zijn er ook die na een paar maanden weer voldoende in staat zijn om alles zelf te doen. Waar het vooral om gaat, is dat budgetbeheer een vrijwillige keuze is en je dus zelf kunt aangeven in welke mate wij zaken van je overnemen

Budgetbeheer informatie aanvragen

  informatie

  Onze werkwijze

  Kies je voor budgetbeheer van ABO Bewind, dan teken je een contract en machtig je ons om je rekeningen te beheren. We overleggen samen wat we precies voor je doen: we kunnen bijvoorbeeld de noodzakelijke betalingen volledig overnemen of het samen met jou uitvoeren. Hetzelfde geldt voor de post die je thuisgestuurd krijgt over je financiën. Je kunt ervoor kiezen om dit voortaan naar ons te laten sturen, zodat je hier verder geen omkijken naar hebt. Je kunt natuurlijk altijd precies zelf aangeven hoe je geholpen wilt worden en de afspraken met ons aanpassen.

  Budgetcoach

  Hulp op maat

  Advies

  Aanvraag

  Meer weten?

  Wil je meer weten over budgetbeheer? Neem dan contact met ons op  om de mogelijkheden door te nemen. Wil je eerst meer over ABO Bewind weten, lees dan verder over ons team .

  Reviews van onze klanten

  Luister niet alleen naar ons, maar lees ook de mening van onze klanten.

  Charon en Hendrik
  Na een vervelende ervaring bij een ander bewindvoerder, kwamen wij bij Abo bewind onder bewindvoering. We waren eerst wat huiverig over hoe dit zou gaan verlopen, maar er ging een wereld voor ons open. Er werd voor het eerst geluisterd naar ons! Gemaakte afspraken worden nageleefd, door zowel door Abo bewind als door ons. Maar ook het contact met hun verloopt soepel, snel en prettig. Als we ergens tegenaan lopen denken zij met ons mee en niks is teveel. Vaak verrassen ze ons en onze kinderen met wat extra’s qua kleding of leuke spulletjes voor in de vakantie. Je hebt bij hun echt het gevoel dat je serieus genomen wordt en zij samen met jou alles in goede banen willen laten lopen. Wij zijn ontzettend blij dat wij deze stap hebben genomen en naar Abo bewind zijn overgestapt. Wij hebben nu het gevoel dat wij echt geholpen worden en dat wij uit de financiële problemen zullen komen dankzij hun!!
  Ilse
  Ik ben een vrouw van 52 en ben 17j aar verslaafd geweest en ben ben bijna 9 jaar clean.
  Ik heb onder andere diabetes en geestelijke klachten. Hierdoor kreeg ik schulden en werd ik dakloos. Uiteindelijk ging ik op een boerderij wonen en werken. Toen ik daar zat ging het veel beter omdat ik goeie hulp kreeg. Dankzij Abo bewindvoering kwam alles weer op de rails. Vooral Saskia zij is ook mijn mentor.ik kan heel goed met haar opschieten en ze staat altijd voor me klaar. Ik kan het heel goed vinden met het hele team zoals Cindy en Henriette. Saskia komt regelmatig bij me langs en dan praten we bij. Als ik kleding nodig heb of als ik andere kosten heb kan ik altijd bij haar terecht.Dankzij hun kan ik nu zelfs 1x per jaar op vakantie. In ieder geval ben ik blij dat Abo bewind bestaat. Ik wil Saskia daarvoor bedanken.
  Liefs Ilse