Team van experts aan jouw zijde

Er zijn allerlei redenen en oorzaken te bedenken waardoor iemand niet langer in staat is om zelf beslissingen te nemen, bijvoorbeeld op persoonlijk of financieel vlak. Dat kan bijvoorbeeld komen door een geestelijke stoornis, ouderdom of ziekte. In sommige gevallen kan een familielid of bekende dit dan tijdelijk overnemen, maar als dat niet wenselijk is, biedt professionele hulp uitkomst. In dat geval wordt iemand onder curatele gesteld. ABO Bewind kan dit vervolgens uitvoeren.

Wordt de curatele door ons uitgevoerd, dan weet je zeker dat de betrokkene beschermd wordt en dat alle betrokken partijen optimaal geïnformeerd en waar nodig betrokken worden.

Curatele informatie aanvragen

  informatie

  Onze werkwijze

  Bij curatele zijn we als het ware zowel mentor als bewindvoerder, we zijn nauw betrokken bij beide onderdelen. Er is in deze situatie veel overleg nodig rondom de betrokkene. Als het nodig is, zullen we familie of zorgverleners nadrukkelijk betrekken. We vinden het belangrijk om ons tussen alle betrokken partijen te laten zien als informatiepunt, zodat iedereen steeds op de hoogte is van de meest recente situatie.

  We spelen ook op het financiële vlak een belangrijke rol als curatele door ons uitgevoerd wordt. We beschermen de betrokkene dan bijvoorbeeld tegen onnodige uitgaven of derden die misbruik willen maken van een gevoelige situatie.

  Curator

  Informatiepunt

  Handelingsonbekwaam

  gevolgen

  Meer weten?

  Neem contact met ons op als je meer wilt weten over curatele bij ABO Bewind. Je kunt natuurlijk ook eerst meer over ons lezen. We stellen onszelf en ons bedrijf graag aan je voor, zodat je alvast een idee krijgt van wie we zijn.

  Reviews van onze klanten

  Luister niet alleen naar ons, maar lees ook de mening van onze klanten.

  Erik
  Mijn naam is Erik en ik heb vanaf 2017 bij ABO bewind gezeten. En schuldsanering is niet leuk, maar ABO bewind maakt het wel mogelijk dat je een luisterend oor krijgt' en dat je weer rust in je leven krijgt. Mijn schulden gingen echt boven met pet en ik zag het echt niet meer zitten. Na mijn intake van mijn mentor, is er een plan gemaakt. Elke week kreeg ik mijn geld om te leven en al me schulden werden geregeld door ABO bewind. Dit gaf me heel veel rust en weer ruimte om alles op de rit te krijgen. Ik ben ABO bewind zo dankbaar dat alles nu opgelost is en daarom raad ik je echt ABO bewind aan. Nogmaals het hele team van ABO bewind bedankt voor alles MVG Erik
  Harry

  Dankjewel voor de fijne jaren.

  Wat jullie voor mij hebben gedaan.

  Heb alles als zeer goed ervaren.

  En zeer behulpzaam in alles..