Hulp bij schulden voor ondernemers of ex-ondernemers

Ondernemers lopen veel risico. Als het even minder goed gaat in de wereld, voel je dat vaak al snel. Soms kom je hierdoor in de problemen, of moet je zelfs stoppen met ondernemen. Er ontstaan bijvoorbeeld schulden en achterstanden, die vaak lastig weg te werken zijn. Niet in de laatste plaats omdat het je waarschijnlijk al genoeg energie kost om zelf het hoofd boven water te houden, laat staan je bedrijf. Je kunt bij ABO Bewind terecht voor ondersteuning, zodat je een deel van je zorgen direct kwijt bent.

Ex-ondernemers informatie aanvragen

  informatie

  Onze werkwijze

  Op het moment dat je als ondernemer of ex-ondernemer bij ons aanklopt voor hulp, beginnen we met het maken van een overzicht van achterstanden en schulden. We maken dan een onderscheid tussen schulden die direct van invloed zijn op het voortbestaan van je onderneming en overige schulden.

  De volgende stap is onderzoeken op welke manier we de schulden zo snel mogelijk kunnen wegwerken. Bijvoorbeeld met een saneringskrediet of spaarsanering. Hierbij is het wel noodzakelijke dat het bedrijf levensbatbaar is.

  Uit onze voorbereiding komen voorstellen die we opnemen in een overeenkomst. Daarna proberen wij dit traject in 180 dagen uit te voeren. Krijgen we volledige openheid en medewerking, dan sta je snel weer stevig op 2 voeten en kun je er weer met frisse energie tegenaan.

  Aanvragen

  Meer weten?

  Ben je ondernemer of ex-ondernemer en kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij het wegwerken van achterstanden of schulden? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor je kunnen doen. Je kunt ook eerst nog wat meer lezen over ABO Bewind.

  Reviews van onze klanten

  Luister niet alleen naar ons, maar lees ook de mening van onze klanten.

  Charon en Hendrik
  Na een vervelende ervaring bij een ander bewindvoerder, kwamen wij bij Abo bewind onder bewindvoering. We waren eerst wat huiverig over hoe dit zou gaan verlopen, maar er ging een wereld voor ons open. Er werd voor het eerst geluisterd naar ons! Gemaakte afspraken worden nageleefd, door zowel door Abo bewind als door ons. Maar ook het contact met hun verloopt soepel, snel en prettig. Als we ergens tegenaan lopen denken zij met ons mee en niks is teveel. Vaak verrassen ze ons en onze kinderen met wat extra’s qua kleding of leuke spulletjes voor in de vakantie. Je hebt bij hun echt het gevoel dat je serieus genomen wordt en zij samen met jou alles in goede banen willen laten lopen. Wij zijn ontzettend blij dat wij deze stap hebben genomen en naar Abo bewind zijn overgestapt. Wij hebben nu het gevoel dat wij echt geholpen worden en dat wij uit de financiële problemen zullen komen dankzij hun!!
  Ilse
  Ik ben een vrouw van 52 en ben 17j aar verslaafd geweest en ben ben bijna 9 jaar clean.
  Ik heb onder andere diabetes en geestelijke klachten. Hierdoor kreeg ik schulden en werd ik dakloos. Uiteindelijk ging ik op een boerderij wonen en werken. Toen ik daar zat ging het veel beter omdat ik goeie hulp kreeg. Dankzij Abo bewindvoering kwam alles weer op de rails. Vooral Saskia zij is ook mijn mentor.ik kan heel goed met haar opschieten en ze staat altijd voor me klaar. Ik kan het heel goed vinden met het hele team zoals Cindy en Henriette. Saskia komt regelmatig bij me langs en dan praten we bij. Als ik kleding nodig heb of als ik andere kosten heb kan ik altijd bij haar terecht.Dankzij hun kan ik nu zelfs 1x per jaar op vakantie. In ieder geval ben ik blij dat Abo bewind bestaat. Ik wil Saskia daarvoor bedanken.
  Liefs Ilse