Hulp bij schulden voor ondernemers of ex-ondernemers

Ondernemers lopen veel risico. Als het even minder goed gaat in de wereld, voel je dat vaak al snel. Soms kom je hierdoor in de problemen, of moet je zelfs stoppen met ondernemen. Er ontstaan bijvoorbeeld schulden en achterstanden, die vaak lastig weg te werken zijn. Niet in de laatste plaats omdat het je waarschijnlijk al genoeg energie kost om zelf het hoofd boven water te houden, laat staan je bedrijf. Je kunt bij ABO Bewind terecht voor ondersteuning, zodat je een deel van je zorgen direct kwijt bent.

Ex-ondernemers aanvragen

  informatie

  Onze werkwijze

  Op het moment dat je als ondernemer of ex-ondernemer bij ons aanklopt voor hulp, beginnen we met het maken van een overzicht van achterstanden en schulden. We maken dan een onderscheid tussen schulden die direct van invloed zijn op het voortbestaan van je onderneming en overige schulden.

  De volgende stap is onderzoeken op welke manier we de schulden zo snel mogelijk kunnen wegwerken. Bijvoorbeeld met een saneringskrediet of spaarsanering. Hierbij is het wel noodzakelijke dat het bedrijf levensbatbaar is.

  Uit onze voorbereiding komen voorstellen die we opnemen in een overeenkomst. Daarna proberen wij dit traject in 180 dagen uit te voeren. Krijgen we volledige openheid en medewerking, dan sta je snel weer stevig op 2 voeten en kun je er weer met frisse energie tegenaan.

  Aanvragen

  Meer weten?

  Ben je ondernemer of ex-ondernemer en kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij het wegwerken van achterstanden of schulden? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor je kunnen doen. Je kunt ook eerst nog wat meer lezen over ABO Bewind.

  Reviews van onze klanten

  Luister niet alleen naar ons, maar lees ook de mening van onze klanten.

  Jan-Willem Wilkens
  Tijdens de schuldsanering werd ik begeleid door Saskia/ ABO Bewind. Een professionele, betrouwbare, maar ook vooral betrokken manier van begeleiden, waardoor ik weer rust en duidelijkheid kreeg in mijn geldzaken.
  Bianca
  Ik ben heel erg tevreden met jullie . Als er geld is kan ik het altijd krijgen en kan goed met jullie praten.