Hulp bij schulden voor ondernemers of ex-ondernemers

Ondernemers lopen veel risico. Als het even minder goed gaat in de wereld, voel je dat vaak al snel. Soms kom je hierdoor in de problemen, of moet je zelfs stoppen met ondernemen. Er ontstaan bijvoorbeeld schulden en achterstanden, die vaak lastig weg te werken zijn. Niet in de laatste plaats omdat het je waarschijnlijk al genoeg energie kost om zelf het hoofd boven water te houden, laat staan je bedrijf. Je kunt bij ABO Bewind terecht voor ondersteuning, zodat je een deel van je zorgen direct kwijt bent.

Ex-ondernemers informatie aanvragen

  informatie

  Onze werkwijze

  Op het moment dat je als ondernemer of ex-ondernemer bij ons aanklopt voor hulp, beginnen we met het maken van een overzicht van achterstanden en schulden. We maken dan een onderscheid tussen schulden die direct van invloed zijn op het voortbestaan van je onderneming en overige schulden.

  De volgende stap is onderzoeken op welke manier we de schulden zo snel mogelijk kunnen wegwerken. Bijvoorbeeld met een saneringskrediet of spaarsanering. Hierbij is het wel noodzakelijke dat het bedrijf levensbatbaar is.

  Uit onze voorbereiding komen voorstellen die we opnemen in een overeenkomst. Daarna proberen wij dit traject in 180 dagen uit te voeren. Krijgen we volledige openheid en medewerking, dan sta je snel weer stevig op 2 voeten en kun je er weer met frisse energie tegenaan.

  Aanvragen

  Meer weten?

  Ben je ondernemer of ex-ondernemer en kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij het wegwerken van achterstanden of schulden? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor je kunnen doen. Je kunt ook eerst nog wat meer lezen over ABO Bewind.

  Reviews van onze klanten

  Luister niet alleen naar ons, maar lees ook de mening van onze klanten.

  Erik
  Mijn naam is Erik en ik heb vanaf 2017 bij ABO bewind gezeten. En schuldsanering is niet leuk, maar ABO bewind maakt het wel mogelijk dat je een luisterend oor krijgt' en dat je weer rust in je leven krijgt. Mijn schulden gingen echt boven met pet en ik zag het echt niet meer zitten. Na mijn intake van mijn mentor, is er een plan gemaakt. Elke week kreeg ik mijn geld om te leven en al me schulden werden geregeld door ABO bewind. Dit gaf me heel veel rust en weer ruimte om alles op de rit te krijgen. Ik ben ABO bewind zo dankbaar dat alles nu opgelost is en daarom raad ik je echt ABO bewind aan. Nogmaals het hele team van ABO bewind bedankt voor alles MVG Erik
  Harry

  Dankjewel voor de fijne jaren.

  Wat jullie voor mij hebben gedaan.

  Heb alles als zeer goed ervaren.

  En zeer behulpzaam in alles..