Een mentor die aan jouw zijde staat

Het nemen van de juiste beslissingen en keuzes in je leven, kan soms best een uitdaging zijn. Bijvoorbeeld bij verzorging, verpleging en andere persoonlijke zaken. Denk dan aan een situatie waarin iemand met een beperking zelf zorg moet inkopen en kiezen. Daarin kan eenvoudig misbruik gemaakt worden van je persoonlijke situatie. Met de dienst mentorschap van ABO Bewind voorkom je dit.

Vraag je 1 van onze teamleden om als mentor op te treden, dan weet je zeker dat er een onpartijdig iemand meekijkt bij het maken van belangrijke keuzes in je leven. Zo heb je meer zekerheid dat je de beste beslissing maakt, terwijl je wel zelf de baas blijft. Een mentor heeft een adviserende rol, maar jij maakt altijd zelf de definitieve keuze.

Mentorschap informatie aanvragen

  informatie

  Onze werkwijze

  Het persoonlijk contact tussen jou en je mentor is erg belangrijk. Daarom krijg je altijd een vaste contactpersoon, iemand die je volledig kunt vertrouwen en waar je samen beslissingen mee maakt. Je mentor helpt je bijvoorbeeld bij het maken van keuzes over de zorg: jij geeft dan aan van wie je zorg wilt ontvangen, je mentor bekijkt dan of dit ook de beste keuze is.

  We denken ook met je mee in andere persoonlijke situaties. Bijvoorbeeld als je wilt gaan verhuizen of niet zeker weet of je donor wilt worden of niet. We zijn er om je te helpen en samen te kijken wat voor jou het beste is en het beste werkt.

  We zullen geen beslissingen voor je nemen en voornamelijk een adviserende functie hebben. Dat is vooral belangrijk bij zaken als trouwen, scheiden, donorrregistratie en testamenten. We zijn er altijd voor het goede gesprek, waarin we je de juiste vragen proberen te stellen en je uitdagen om na te denken over de gevolgen van je keuzes.

  Aanvraag

  Meer weten?

  Neem contact met ons op als je meer wilt weten over mentorschap bij ABO Bewind. Je kunt ook alvast kijken wie er in ons team zitten en wie dus jouw mogelijke mentor kan worden.

  Reviews van onze klanten

  Luister niet alleen naar ons, maar lees ook de mening van onze klanten.

  Charon en Hendrik
  Na een vervelende ervaring bij een ander bewindvoerder, kwamen wij bij Abo bewind onder bewindvoering. We waren eerst wat huiverig over hoe dit zou gaan verlopen, maar er ging een wereld voor ons open. Er werd voor het eerst geluisterd naar ons! Gemaakte afspraken worden nageleefd, door zowel door Abo bewind als door ons. Maar ook het contact met hun verloopt soepel, snel en prettig. Als we ergens tegenaan lopen denken zij met ons mee en niks is teveel. Vaak verrassen ze ons en onze kinderen met wat extra’s qua kleding of leuke spulletjes voor in de vakantie. Je hebt bij hun echt het gevoel dat je serieus genomen wordt en zij samen met jou alles in goede banen willen laten lopen. Wij zijn ontzettend blij dat wij deze stap hebben genomen en naar Abo bewind zijn overgestapt. Wij hebben nu het gevoel dat wij echt geholpen worden en dat wij uit de financiële problemen zullen komen dankzij hun!!
  Ilse
  Ik ben een vrouw van 52 en ben 17j aar verslaafd geweest en ben ben bijna 9 jaar clean.
  Ik heb onder andere diabetes en geestelijke klachten. Hierdoor kreeg ik schulden en werd ik dakloos. Uiteindelijk ging ik op een boerderij wonen en werken. Toen ik daar zat ging het veel beter omdat ik goeie hulp kreeg. Dankzij Abo bewindvoering kwam alles weer op de rails. Vooral Saskia zij is ook mijn mentor.ik kan heel goed met haar opschieten en ze staat altijd voor me klaar. Ik kan het heel goed vinden met het hele team zoals Cindy en Henriette. Saskia komt regelmatig bij me langs en dan praten we bij. Als ik kleding nodig heb of als ik andere kosten heb kan ik altijd bij haar terecht.Dankzij hun kan ik nu zelfs 1x per jaar op vakantie. In ieder geval ben ik blij dat Abo bewind bestaat. Ik wil Saskia daarvoor bedanken.
  Liefs Ilse