In Wilko Knol hebben wij een betrouwbare partner gevonden, waarmee wij graag samenwerken. Wilko heeft een  breed aantal diensten die hij aanbiedt en met zijn kennis en kunde is hij een versterking van ons team. En hiermee hebben wij ook ons werkgebied kunnen vergroten, Wilko Knol is voornamelijk werkzaam in Flevoland.

Samen zijn wij een ruggesteun voor elkaar en met name voor de mensen waarbij wij de rots in de branding mogen zijn voor hun Financiële huishouden en en het Welbevinden van onze naaste.

Meer weten over Wilko Knol? Bezoek dan de website van wilkoknol.nl

 

 

 

ABO Bewind, een professioneel bewindvoering kantoor, biedt snel en deskundig financieel beheer met oog voor jouw welzijn. Of je nu behoefte hebt aan curatele, bewindvoering, budgetbeheer, of mentorschap, ABO Bewind staat voor je klaar. Ze begrijpen als geen ander hoe ingrijpend een moeilijke situatie kan zijn, en daarom zorgen ze ervoor dat ze jouw vertrouwen winnen en altijd het beste met je voor hebben.

Daarnaast verzorgt ABO Bewind diverse cursussen in hun vakgebied op verschillende locaties.

De samenwerking tussen ABO Bewind en i-Care Mediation & Juridisch Advies is een krachtige bundeling van expertise. Samen zetten ze zich in voor jouw financiële en juridische welzijn. Meer informatie kun je vinden op www.abobewind.nl of bellen met 0599 610019

 

Samenwerkende bedrijven